Subnavigatie

Nieuw vijfjarig contract Chemie Park en bedrijfsbrandweer Falck

27 mei 2019 OCI Methanol Europe Nouryon MCA Delamine Lubrizol Nobian Delesto Nobian MEB SGS Nobian Salt Stork Teijin Aramid JPB Logistics Falck Fire Services Dutch Glycerin Refinery J. Wildeman Storage & Logistics Avantium

Het Chemie Park en Falck Fire Services hebben een nieuw contract gesloten, waarmee de samenwerking en professionele dienstverlening op het gebied van brandweerzorg en bedrijfshulpverlening voor de komende vijf jaar wordt verlengd.

Met het contract, dat werd ondertekend door Tom van Nispen, Managing Director Falck en Site Director Johan Visser, onderschrijven beide partijen de uitstekende samenwerking in de afgelopen jaren.

Naast de bestrijding van calamiteiten zijn in het contract extra activiteiten overeengekomen, zoals het onderhoud en beheer van brandblussers, de EHBO-dienstverlening tijdens daguren en het verzorgen van trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening.  In alle gevallen betreft het activiteiten die voor de veiligheid van onze site en van de omgeving van groot belang zijn.

Sinds april 2014 ontzorgt Falck Fire Services de bedrijven op het Chemie Park met bedrijfsbrandweerdiensten.

Op de foto (v.l.n.r.) Johan Visser (Site Director Chemie Park), Martin Welten (staand - Operations Director Falck), Hilda Godlieb (Manager Shared Services), Harmely Jongejan (Regional Category Manager) en Tom van Nispen (Managing Director Falck).

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?