Subnavigatie

Veiligheidsprogramma Oosterhorn organiseert 6 juni mini-symposium

29 mei 2019

Vindt u veiligheid op industriegebied Oosterhorn een belangrijk thema? Wilt u hieraan uw steentje bijdragen?

Dan zien wij u graag tijdens het mini-symposium van het programma Veiligheidsprogramma Oosterhorn op donderdag 6 juni 2019, bij het MuzeeAquarium in Delfzijl

Het veiligheidsprogramma bestaat bijna vijf jaar en daarom blikken we graag terug én vooruit. Is de samenwerking op veiligheid nou echt verbeterd en zo ja, hoe dan? Maakt de manier waarop we op de Oosterhorn omgaan met veiligheid het gebied aantrekkelijker voor investeerders of onderscheiden we ons nog niet genoeg? Vinden we economie nog belangrijker dan veiligheid? We kijken in de spiegel en we gaan ook verder kijken dan onze neus lang is

Het mini-symposium
Programmacoördinator Franz Lenselink schetst de stand van zaken van de diverse projecten en gaat in op de bijvangst door samenwerking in het programma. Paul Buijsingh, kwartiermaker van Safety Delta Nederland neemt ons mee in de ambities om Nederland te positioneren als topregio voor de ontwikkeling en toepassing van veiligheidsinnovaties in de (petro)chemische industrie.

Gerard Beukema, burgemeester Delfzijl, geeft zijn reactie. Johan Visser (Chemie Park Delfzijl / Nouryon) en Frans Alting (SBE) zijn aanwezig om mee te denken over 'de stip op de horizon' voor het programma Veiligheid Oosterhorn. Ligt die stip nog steeds op dezelfde plek als vijf jaar geleden, of moet die enigszins verplaatst worden? Uiteraard zijn we erg benieuwd naar uw suggesties. We zien dan ook uit naar uw komst.

Partners
Partners in het Veiligheidsprogramma Oosterhorn zijn de provincie Groningen, de gemeente Delfzijl, Veiligheidsregio Groningen, Groningen Seaports, Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta en Chemie Park Delfzijl.

Aanmelden en programma-informatie
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?