Subnavigatie

Chemie Park is voorbeeld voor nieuwe projecten Falck

10 juli 2019 Falck Fire Services

Recent werd het contract tussen Chemie Park Delfzijl en Falck Fire Services met vijf jaar verlengd. Het tekent de tevredenheid over de samenwerking in de afgelopen periode.

“Ze hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze een professionele partij zijn. Voor ons is die verlenging een logische vervolgstap”, aldus Hilda Godlieb, manager Shared Services Chemie Park Delfzijl. Volgens haar bewijst het feit dat Falck de Continuous Improvement Award van Nouryon Delfzijl heeft gewonnen dat Falck een partner is die actief meedenkt over kwaliteitsverbetering en efficiency.

Verstevigen
Operations director Martin Welten van Falck is blij met de gang van zaken: “Het is commercieel gezien belangrijk voor ons, maar de waardering voor onze brandweerzorg en hulpverlening voelt goed. We hebben een bijzonder goede en plezierige samenwerking met het Chemie Park en die willen we de komende jaren willen continueren en verstevigen. We streven naar een optimale ontzorging van alle bedrijven.” Als wereldwijde organisatie ziet Falck het Chemie Park Delfzijl als voorbeeld voor nieuw op te starten projecten.

Internationaal
Delfzijl is in elk geval een site waar Falck trots op is. “En door de moderne kazerne én dankzij de goede samenwerking met de bedrijven. “We begroeten regelmatig nationale in internationale gasten die die een kijkje komen nemen in Delfzijl. Dit doen we graag, met plezier en met trots. Maar het zijn vooral onze brandweermannen (en -vrouw) die zorgen voor de kwaliteit en de service die we bieden op het terrein en mogelijk in de nabije toekomst ook voor andere bedrijven in het Oosterhorn gebied.”

 

Sinds 2014

Vanaf april 2014 ontzorgt Falck Fire Services de bedrijven op het Chemie Park Delfzijl met hun bedrijfsbrandweerdiensten. Naast de reguliere calamiteitenbestrijding verzorgt Falck inmiddels diverse extra activiteiten, zoals het onderhoud en beheer van brandblussers in de fabrieken van Nouryon en gebouwen op het CPD, de spoedeisende EHBO-hulpverlening gedurende de hele dag en het verzorgen van BHV-trainingen.

 

Op de foto v.l.n.r.:
Johan Visser (Site Director Chemie Park), Martin Welten (Operations Director Falck), Hilda Godlieb (Manager Shared Services Chemie Park), Harmely Jongejan (Regional Category Manager) en Tom van Nispen (Managing Director Falck). 

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?