Subnavigatie

Verwater Industrial Services ziet voldoende potentie voor verdere groei

16 september 2019 Verwater Industrial Services

Sinds kort maakt Verwater Industrial Services (VIS), als participant deel uit van het Chemie Park.

“We hebben als doel om mee te groeien met onze klanten op de site en in de Eemsdelta. Dichtbij de klant, vanuit zijn behoeften. Zo willen we ons klantenbestand verbreden en onze positie versterken. Als we daarmee nieuwe klanten en mooie opdrachten kunnen verwerven is groei uiteraard een positief gevolg.”

Aan het woord is Siebe Oosterhuis, contractmanager van VIS in Delfzijl. Recent openden zij in aanwezigheid van ruim honderd gasten hun deuren. “De focus van deze vestiging ligt met name op mechanisch en elektrotechnisch onderhoud. Van kalibraties tot grote stops. Daarnaast doen we projecten in samenwerking met onze andere vestigingen op het gebied van engineering, E&I, WtB en industriële automatisering.”

Uitvalsbasis
Tezamen met vestigingen in Emmen, Hengelo en Groningen vormt Delfzijl de regio VIS Noord-Oost. “We tellen ongeveer 170 mensen, waarvan een man of twintig op deze site. We hebben hier van oudsher een sterke focus op Teijin Aramid en zijn voor hen de huisleverancier. We doen de grote stops, dagelijks onderhoud en projecten. Met die ervaring en kennis doen wij inmiddels ook projecten en onderhoud voor onder andere Avantium, Nouryon, PPG en Zeolyst. Voor ons is het Chemie Park een mooie uitvalsbasis en er is voldoende potentie in de Eemsdelta voor verdere groei.”

 

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?