Subnavigatie

“Hoe ga je als opdrachtgever en -nemer met elkaar om?”

22 oktober 2019

“Veiligheid is mensenwerk”, zo begon Fester Oosterhuis, manager HSE van Nouryon, de Kennissessie ‘Contractor Safety’ in het kader van het programma Veiligheid Oosterhorn.

“We werken op het Chemie Park veel samen met contractors. Hoe minimaliseren we gezamenlijk de risico’s bij werkzaamheden in een chemische plant? Want uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde, namelijk veilig werken en veilig weer naar huis.”

Daartoe lichtten Adriaan van Hoek en Pieter Bakker (beiden Nouryon), Jan Boertien (Hertel), Hedzer Rozeboom (Teijin Aramid) en Edwoud Eiten (Brand Energy) toe hoe zij vanuit hun rol kijken naar veiligheid. “Hoe kom je tot een gezamenlijke aanpak? Hoe selecteer je contractors en wat is de rol van Inkoop? Hoe bewaak je de veiligheidsprestaties en de voortgang? Hoe ga je als opdrachtgever en -nemer met elkaar om?”

Voor een uitgebreid verslag zie:
http://www.veiligheidoosterhorn.nl/terugblik-kennissessie-contractors-safety/

Het Programma Veiligheid Oosterhorn is een gezamenlijk initiatief van Chemie Park Delfzijl, gemeente Delfzijl, Groningen Seaports, Provincie Groningen, Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta en Veiligheidsregio Groningen.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?