Subnavigatie

Security verhuist naar nieuwe loge

11 december 2019

Het heeft ‘even’ op zich laten wachten, maar aan het eind van dit jaar is het dan toch echt zover: Security gaat verhuizen naar de nieuwe loge en zetelt straks in hetzelfde gebouw als de bedrijfsbrandweer van Falck: het rode gebouw bij ‘Main Entrance’ (poort 3).

De opening van onze hoofdingang voor bezoekers, vervoerders en contractors vindt 19 december plaats.

Het traject voor het aanpassen van de wegen, het hekwerk en de tourniquets was al gerealiseerd, toen de uitbesteding van security om de hoek kwam kijken. Eurest werd de nieuwe moeder en die laat het security-deel uitvoeren door Securitas. Toen moesten eerst de bestaande faciliteiten worden losgekoppeld van de Nouryon-systemen. Securitas neemt het managementsysteem voor haar rekening; de installaties blijven eigendom van Nouryon.

Registratie
De medewerkers van security zijn getraind in het werken met de nieuwe systemen. Na laatste testen van de systemen gaat de knop om.  Een spannend moment, omdat alles ‘gewoon’ moet blijven werken: van bezoekersregistratie tot en met calamiteitenafhandeling.  Dan nemen we ook de nieuwe hekken en tourniquets in gebruik. De oude loge blijft voorlopig intact, bijvoorbeeld voor de ontvangst van grotere groepen mensen bij stops en grote projecten.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?