Subnavigatie

Samenwerking Falck en Evonik

28 april 2020 Falck Fire Services

Falck en Evonik gaan samenwerken op gebied van veiligheidstrainingen en brandweerzorg. Beide partijen zijn dat recent met elkaar overeengekomen in samenspraak met het Chemie Park Delfzijl.

Dit betekent dat onze bedrijfsbrandweer nu ook paraat staat voor Evonik en voor het eerst voet zet op industrieterrein Oosterhorn. De brandweerzorg op onze site blijft onder alle omstandigheden gewaarborgd.

Kracht
“Evonik was als één van de eerste externe bedrijven overtuigd van de kracht van een gezamenlijke aanpak. Door samen te kijken naar de benodigde brandweerzorg en gericht aandacht te geven aan het voorkomen, beperken en bestrijden van onveilige situaties verbetert het totale veiligheidsniveau op de Oosterhorn. De samenwerking weerspiegelt de visie van alle betrokken partijen”, aldus Robbert Pronk, business development manager van Falck. 

Eerste stap
Chemie Park Delfzijl, Falck en de Veiligheidsregio Groningen (VRG) verkenden al langer de mogelijkheden voor een versterking van de brandweerzorg in de Oosterhorn. Deze eerste stap met Evonik toont de welwillendheid en inzet tot het versterken van de veiligheid en de brandweerzorg op het Chemie Park Delfzijl en industriegebied Oosterhorn.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?