Subnavigatie

Meerjarig contract Nouryon en Newes

4 juni 2020 Nobian Delesto

Managing Director Marco van Straten van Newes en Site Director Johan Visser van Nouryon Delfzijl ondertekenden een driejarig contract.

Partijen hebben hierin afspraken gemaakt om voor de komende drie jaar “een relatie aan te gaan die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Een samenwerking bovendien, waarbij we verder kijken dan de huidige omstandigheden en ook heel nadrukkelijk oog hebben voor de verdere toekomst.”
De samenwerking strekt zich niet alleen uit tot Delfzijl, maar omvat ook de Nouryon-locaties in Hengelo en Rotterdam.

Newes, gespecialiseerd in onderhoud en service aan ketelinstallaties, werkt in Delfzijl al aan de ketels van de warmtekrachtcentrale Delesto. Ook aan het D2-project, de herstart van een deel van deze installatie, is Newes nauw betrokken. Marco van Straten: “Onze missie is om andere bedrijven, in dit geval Nouryon, in bedrijf te houden. Veilig en betrouwbaar! Daar ligt onze focus. Ook onder de huidige beperkingen als gevolg van Corona. Want we beseffen maar al te goed dat stilstand van jullie installaties direct effect heeft op het bedrijfsresultaat. En wij helpen graag om dat te voorkomen.”

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?