Subnavigatie
SGS Mobiele GC.jpg

Verrassende uitbreiding analysemogelijkheden SGS

15 oktober 2020 SGS

SGS kan een nieuw analyseapparaat inzetten, namelijk een mobiele micro gaschromatograaf (GC). Een verrassende uitbreiding van de analytische mogelijkheden.

Deze mobiele micro GC is voornamelijk geschikt om organische verontreinigingen in lucht te meten maar kan eventueel ook voor andere doeleinden ingezet worden. Het is een aanvulling op de bestaande apparatuur en geeft nu de mogelijkheid on-site te meten.

Patroon
Afhankelijk van welke stoffen er gemeten moeten worden, varieert de duur van een analyse van 20 tot 90 seconden. Met dergelijke korte analysetijden kan een gedetailleerd  patroon verkregen worden van trends in de samenstelling en of verontreinigingen in een processtroom.

Relevant
Het grote voordeel van de mobiele GC is dat er op locatie gemeten kan worden en in korte tijd veel meer relevante informatie verkregen kan worden in vergelijking tot de normale gang van zaken. SGS heeft hiermee veel meer flexibiliteit en mogelijkheden voor haar klanten binnen en buiten het Chemie Park.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?