Subnavigatie

Altrad wint Award van Nouryon Delfzijl

12 november 2020 Nouryon MCA Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

“Veiligheid is bij Nouryon en Altrad een vast onderdeel van het werk. Mooi om te ervaren dat we hier samen een pragmatische en vruchtbare invulling aan geven.”

Met deze woorden overhandigde site director Johan Visser de Continuous Improvement Award 2019 van Nouryon Delfzijl aan Adriaan Slijkoord van Altrad Steigerbouw (voorheen Hertel). Altrad was dé leverancier die het meest heeft bijgedragen aan onderlinge samenwerking, partnerschap en continu verbeteren.

Scherp houden
“Een sterke prestatie, incidentloze steigerbouw, servicegericht en bereid om extra stappen te zetten”, vervolgde Johan Visser. Adriaan Slijkoord bracht naar voren dat deze prijs op een juist moment komt. “We hebben afgelopen jaar stappen gezet en hard gewerkt. Dat hebben ‘onze’ jongens goed opgepakt. We werken hier met plezier, er is weinig gezeur en werken nauw samen. Het is goed dat we elkaar op deze wijze beoordelen en scherp houden.”

Partners
Met de Continuous Improvement Award brengt de afdeling Inkoop van Nouryon in Delfzijl haar waardering voor bijzondere inspanningen van leveranciers naar voren. Partners die vanuit zichzelf meedenken om klussen zo veilig, efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, die verrassen met hun visie, voorstellen en opvattingen en die Nouryon in staat stellen om gezamenlijk boven het huidige prestatieniveau uit te stijgen. Medewerkers dragen de genomineerden voor.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?