Subnavigatie

Teijin Aramid bereidt grootste stop ooit voor

1 december 2020 Teijin Aramid

De grootste stop in de geschiedenis van Teijin Aramid is op dit moment volop in voorbereiding.

De stop zal begin april 2021 van start gaan en tot medio juni duren. Om de stop succesvol te laten verlopen is een goede planning cruciaal. Dat gaat verder dan de logische volgorde van de daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden. Waar staan alle benodigdheden en wat is er op welke plek nodig om onnodige verplaatsing van mensen en materiaal te voorkomen. Het stopteam kijkt bijvoorbeeld of ze tijdelijk een stuk terrein van Delesto kunnen gebruiken.

Piekperiode
Met het oog op Corona wil het stopteam onder andere festivaltenten plaatsen, zodat er voldoende ruimte en ventilatie is voor de 850 mensen die in de piekperiode dagelijks in de stop aan het werk zullen zijn. In samenspraak met Security wordt gekeken naar de impact op het verkeer op de site. Er is een grote dagelijkse in- en uitstroom van mensen en er komen veel meer verkeersbewegingen.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?