Subnavigatie

Extra talen veiligheidsfilm

29 januari 2021

“Je werkt hier veilig of je werkt hier niet!”, luidt het veiligheidsmotto op Chemie Park Delfzijl.

Om die reden dienen bezoekers, contractors en chauffeurs, voordat ze op de site komen, de veiligheidsfilm en toegangsregistratie te volgen. En ook medewerkers van de hier aanwezige bedrijven dienen jaarlijks de veiligheidsfilm te bekijken en de bijbehorende vragen te beantwoorden.

Recentelijk zijn hier vier talen aan toegevoegd. Naast de bestaande talen, Duits, Engels, Frans en Nederlands kunnen bezoekers, contractors en chauffeurs de film, digitaal en voorafgaand aan hun bezoek, nu ook in Spaans, Pools, Tsjechisch en Russisch bekijken. Verwachting is dat dit aan de toegangspoort leidt tot een vlottere afhandeling voor iedereen! Tijdens enkele recente grote onderhoudsstops heeft de toevoeging van deze vier talen z’n meerwaarde reeds bewezen.

Keuze voor deze talen is gemaakt op basis van data over nationaliteit en aantallen bezoekers.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?