Subnavigatie

Samenwerking Parkdiensten Eemsdelta en Collé Rental & Sales

1 februari 2021

“Wij hebben groeiambities”, aldus Tjibbe Brandsma, bedrijfsleider van Parkdiensten Eemsdelta (PDED) op het Chemie Park.

“PDED wil zich ontwikkelen en groeien. Industriële klanten kunnen zich richten op de productie en wij nemen ze allerlei omringende zaken uit handen. Zo zijn we als PDED voor veel klanten een verlengstuk van hun eigen organisatie. We verzorgen onderhoud aan gebouwen en terreinen, regelen interne verhuizingen en leveren extra mankracht. We faciliteren onze opdrachtgevers in brede zin. Het is allemaal onderdeel van ons dienstenpakket.”

Paraat
In het licht van haar groeiambities is PDED een samenwerking aangegaan met Collé Rental & Sales dat onder andere vestigingen in Eemshaven en Kolham heeft. Daarmee is het nu mogelijk om heel snel een hoogwerker te huren. Er staan op het Chemie Park twee kniktelescoophoogwerkers van 12 en 20 meter paraat. “Voor de klant is er, naast de snelle levering, het voordeel dat er geen transportkosten bij komen. Het is dus sneller en goedkoper.”

Gelukkig
Naast die hoogwerkers is ook ander materieel van Collé snel inzetbaar. “We hebben als Parkdiensten in principe toegang tot hun volledige assortiment. Zo kunnen we andere apparatuur regelen tegen scherpe prijzen en binnen een uur op de plek van bestemming leveren”, aldus Brandsma. “ We zien gelukkig dat hiernaar behoorlijk wat vraag is.”

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?