Subnavigatie

Delamine en Stork verlengen intensieve samenwerking

5 februari 2021 Delamine Stork

Delamine en Stork hebben hun samenwerking voor een periode van (5+2) 7 jaar vastgelegd in een Technical Services Purchase Agreement.

Het contract betreft onder andere activiteiten op het gebied van werktuigbouw, E&I, kunststof en special services. Volgens Maintenance Manager Gert de Vries van Delamine is bewust gekozen voor een samenwerking voor langere termijn, zodat partijen samen processen kunnen optimaliseren. “Dit geeft ook een stukje zekerheid voor onze toekomst”, zegt Peter Wassing, Asset Delivery Manager van Stork. “Hiermee kunnen wij veel van de technische vragen van Delamine, ook voor de langere termijn, invullen.”

Verbeteren
In de overeenkomst zijn onder andere afspraken gemaakt over administratie, kwaliteit, werkvoorbereiding, productiviteitverbetering en veiligheid. “Voor bepaalde onderwerpen doen we eerst een nulmeting. Gezamenlijke werkgroepen stellen een verbeterplan op die we gaan implementeren. Na een tijdje meten we de voortgang en kunnen we de verbeteringen zien”, aldus Gert de Vries.

Dubbel
Komende jaren ligt de focus onder andere op standaardisatie van werkprocessen. Peter Wassing: “We willen geen overlap meer. Soms doen we beiden dezelfde handelingen. Dat is zonde van de tijd en het geld. Op deze manier hebben Delamine en Stork er voordeel van.”

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?