Subnavigatie

Brandweerpakken Falck voor herstel naar Fivelingo

9 maart 2021 Falck Fire Services

Falck Fire Services laat sinds kort haar brandweerpakken repareren bij Werkbedrijf Fivelingo.

In het naaiatelier worden de pakken van Falck met gecertificeerde materialen hersteld, zodat ze weer aan alle hoge eisen voldoen. “Onze brandweerpakken worden in tal van intensieve situaties gebruikt en hebben daardoor veel slijtage”, vertelt Falck-locatiemanager Wouter Joostens. “Ik hoorde dat Veiligheidsregio Groningen haar pakken bij Fivelingo liet herstellen en heb contact opgenomen.”

Trots
Fivelingo werkt met gecertificeerde materialen. “Vooraf overleggen we uitgebreid met de klant aan welke eisen het product moet voldoen”, legt teamleider Louis Sikkema uit. “Voor brandweerpakken werken we bijvoorbeeld met hittebestendig garen. Recent hebben we zelfs nog een nieuwe naaimachine aangeschaft. Onze mensen zijn enorm trots op hun werk.”

Warm hart
Falck Fire Services is heel tevreden over Fivelingo. Wouter Joostens: “De kwaliteit van het werk is goed. Daarnaast dragen wij hen een warm hart toe. Als Falck Fire Services vinden we het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het arbeidsproces. We vinden het mooi om mensen op deze wijze te ondersteunen.” Inmiddels herstelt Fivelingo, naast de brandweerpakken voor Falck Delfzijl en de Veiligheidsregio Groningen, ook de pakken voor de overige locaties van Falck in ons land, te weten Heineken Zoeterwoude, Kijfhoek Zwijndrecht en Getec Park.Emmen (voorheen Emmtec).

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?