Subnavigatie

Win/win-situatie voor Delamine en Bilfinger

26 mei 2021 Delamine

Delamine heeft een driejarig contract afgesloten met Bilfinger voor steigerbouw en isolatiewerkzaamheden.

De overeenkomst is het resultaat van een tendertraject, waarbij Bilfinger als beste kandidaat uit de bus kwam. Hun goede track record op de HSE-performance speelde een belangrijke rol. “Daarnaast biedt Bilfinger diverse ondersteunende digitale systemen die Delamine belangrijke voordelen opleveren”, aldus maintenance manager bij Delamine, Gert de Vries.

Apps
Projectleider Bilfinger, Marcel van de Linde: “Wij doen inderdaad veel digitaal. We hebben verschillende apps ontwikkeld, bijvoorbeeld voor steigerbouw en voor isolatie. De klant kan hierdoor snel en efficiënt de gegevens inzien. Het is voor iedereen heel transparant.”

Versterken
Steigerbouw, isolatie en conservering is een significant deel van de activiteiten die Delamine uitbesteedt . “We hebben duidelijke verwachtingen naar elkaar uitgesproken”, vertelt Gert de Vries, maintenance manager bij Delamine. “Via contractor performance management gaan we elkaar helpen en versterken. Zo wordt er een win-win situatie gecreëerd.”

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?