Subnavigatie

De vele projecten van Stork Civiel

9 november 2021 Stork

Met de specialisatie ‘civiele services’ biedt technisch dienstverlener Stork ondersteuning op het gebied van civiele en niet-proces gerelateerde vraagstukken.

Recent voerde deze afdeling nog diverse projecten op de site uit. Dat varieerde van een werkomschrijving voor het plaatsen van een nieuwe voorwarmer, advies en voorbereiding van de werkvergunning bij de aanleg van een 10kv-kabel, inspectie van de riolering, het opstellen van een vijfjarig onderhoudsplan voor bedrijfspanden tot en met het opschonen van de kalksteenopslag van de voormalige sodafabriek van Brunner Mond.

Projecten
Het team Stork Civiel, levert ondersteunende functies, zoals grondwerkzaamheden voor leidingwerk, huisvesting rondom stops en projecten, gebouwonderhoud en bodembeschermende maatregelen. Het team, betrokken bij vele projecten op de site, is onafhankelijk in de civiele sector, heeft grote expertise en sterk geïntegreerd in de Stork-portfolio. “Wij begeleiden bij veiligheid en ontwerp, adviseren en voeren bouwmanagementtaken uit”, vertelt teamleider Anne Land.

3D-scannen
De afdeling is nauw betrokken bij de ontwikkeling van 3D-scannen om de werktuigbouwkundige afdeling te ondersteunen. Anne: “We kijken welke voordelen we hiermee kunnen hebben. We kunnen hiermee een scan van de locatie maken, zodat we activiteiten hier kunnen beperken en direct kunnen communiceren met opdrachtgevers, ingenieursbureaus en civiele aannemers.

Mocht u meer willen weten neem dan contact op met Anne Land (Teamleider Civiele Services) via: anne.land@Stork.com of tel.: 06 51 49 36 28

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?