Subnavigatie

JPB zoekt nieuwe mensen om te helpen met de groei

6 januari 2022 JPB Logistics

Om de groeiende vraag te kunnen begeleiden, is JPB op zoek naar extra mensen.

“We hebben plaats voor 20 FTE”, vertelt Anne-Jan Mulder, P&O manager bij JPB. “Die worden veelal intern bij ons opgeleid. Onze groei zorgt niet alleen voor meer werkgelegenheid bij JPB, maar ook bij opleiders en andere ketenpartners in het Noorden en op het Chemie Park.” De meeste werknemers van JPB worden intern opgeleid via lokale opleiders.

Op zoek naar extra mensen
Anne-Jan is sinds afgelopen mei P&O manager bij JPB. “We hebben veel gemotiveerde nieuwe mensen nodig om ons te helpen met de groei. JPB is op dit moment op zoek naar scheepsverladers, operators, monteurs , industrieel reinigers en allround logistiek medewerkers. In totaal gaat het om ongeveer 20 FTE. Iedere functie van JPB heeft een specifiek opleidingsplan, waardoor we ons werk niet alleen goed, maar ook veilig kunnen doen.”

Rode draad
De ontwikkelingen bij JPB gaan ontzettend snel. Opslag en handling van gevaarlijke stoffen is daarbij de rode draad in de dienstverlening. “Wij kunnen onze klanten totaal ontzorgen. Wij bieden niet alleen tankopslag, maar ook verpakte opslag voor gevaarlijke stoffen. We zijn met in totaal 14.000 palletplaatsen de grootste speler in het Noorden.”

Aan de slag?
Kijk op www.jpbgroep.nl, of mail annejan.mulder@jpbgroep.nl

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?