Subnavigatie

Parkdiensten Eemsdelta en Teqoia vullen elkaar aan

17 januari 2022

Parkdiensten Eemsdelta (PDED) is een samenwerking aangegaan met Teqoia, detacheerder van hoogopgeleide technische professionals.

In het pand van PDED is een satellietvestiging van Teqoia ondergebracht. Teqoia detacheert hoger opgeleide professionals in de technische sector, met een focus op energy en bouw & civiel. “Door deze combinatie kunnen wij elkaar versterken en aanvullen”, vertelt Tjibbe Brandsma, bedrijfsleider bij PDED. “Het inzetten van hoger opgeleid technisch personeel is een aanvulling op de werkzaamheden die wij al bieden en Teqoia heeft hier veel kennis van en ervaring mee.”

Versterken
Met de satellietvestiging op het Chemie Park zit Teqoia dicht op de business en kan zo sneller inspelen op de behoefte. Tjibbe: “Hierdoor kunnen we elkaar helpen bij de inzet van de middelen en diensten die PDED biedt, maar ook de diensten die Teqoia biedt. Zo kunnen we elkaar versterken en dat komt allemaal ten goede aan de bedrijven op het Chemie Park, want die kunnen hierdoor sneller en efficiënter werken.”

Gestage groei
Beide bedrijven streven een gestage groei na. Er zijn tal van ontwikkelingen op het Chemie Park. PDED en Teqoia willen daar goed op voorbereid zijn. Ook industriële klanten buiten het Chemie Park zijn en blijven de doelgroep.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?