Subnavigatie

Nieuwe Burenkrant is uit!

22 maart 2022

In onze Burenkrant kunt u lezen wat er zoal in het voorafgaande jaar is gebeurd op het Chemie Park Delfzijl. Deze krant, die speciaal wordt gemaakt voor de mensen die in de omgeving van het Chemie Park Delfzijl wonen, wordt daar ook huis-aan-huis verspreid (in het weekend van 26 en 27 maart).

Dit keer kunt u onder andere lezen over een nieuw binnenvaartschip dat op waterstof gaat varen en het onderzoek naar de omgevings- en veiligheidsbeleving van omwonenden van het Chemie Park Delfzijl, dat in onze opdracht werd uitgevoerd door Iris Geerts, studente International Communication aan de Hanze University.

Benieuwd naar welke ontwikkelingen er nog meer zijn op het Chemie Park? Klik op de afbeelding.

 

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?