Subnavigatie

Samenspel van Stork en Nobian leidt tot resultaat

5 mei 2022 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt Stork

“We bieden elkaar continuïteit en zijn echt op weg naar een duurzame samenwerking”

Max Bodenstaff, Contract Manager bij Nobian is tevreden over de prestaties van Stork. Asset Delivery Manager Peter Wassing van Stork deelt die mening. “Voor het tweede achtereenvolgende jaar hebben we de afgesproken productiviteitsverbetering gerealiseerd. De bekroning van een succesvol jaar, waarbij we beiden op zoek waren naar een win/win.”

Meerjarig
Collega Henk Jan Hamster, ook Asset Delivery Manager bij de technisch dienstverlener, legt de aanpak uit. “We willen als Stork continu verbeteren. Door slimme ideeën en innovaties te bespreken en te implementeren, verbeteren we onze productiviteit en brengen we de bestedingen voor de klant omlaag. Het meerjarig contract biedt ons daartoe de ruimte en het volume.”

Beoordeling
Volgens Peter gaat het om de wisselwerking met de klant. “Nadenken na over wat er nog meer mogelijk is. Dat kunnen ook kleine zaken zijn. Een slim idee om de duur van een klus flink te bekorten, is voor iedereen profijtelijk.” Max Bodenstaff van Nobian spreekt in termen van meerwaarde, professionaliteit en dienstbaarheid. “Dit gaat verder dan een goede beoordeling op kwaliteit, veiligheid en geld. We trekken op basis van een wederzijdse afhankelijkheid gezamenlijk op.”

Samenspel
Beiden hebben de overtuiging dat het nog beter kan. Peter Wassing: “Vooraf meedenken en meepraten, bijvoorbeeld over het plannen van stops. Dan gaat het om beschikbaarheid van mensen. Door vroegtijdig in gesprek te gaan, voorkom je problemen. Die lijn moeten we blijven volgen. Elkaar stimuleren en het samenspel versterken.”

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?