Nieuwe site director Chemie Park Delfzijl

22 september 2022

Met ingang van 1 oktober wordt Robert Jan Poppen, de huidige Operations Manager van Energy (o.a. Delesto) in Delfzijl, de nieuwe Site Director van Nobian en Chemie Park Delfzijl.

Hij is daarmee de opvolger van Johan Visser die per 1 oktober de functie van Director Technology binnen Nobian (Amersfoort) gaat vervullen.
Robert Jan begon in 2003 als Process Engineer bij Nobian (AkzoNobel) en was daarna onder andere Commercial Account Manager voor Energy. Van 2012 tot 2021 vervulde hij verschillende (inter)nationale managementfuncties in productie, waaronder Nobian Zout en, sinds 2021, Energy, beiden in Delfzijl. 

Johan Visser wordt als Director Technology binnen Nobian verantwoordelijk voor diverse projecten op gebied van innovatie en technologie. Daarmee bouwt hij voort op zijn brede kennis en ervaring in productie en de toeleveringsketen.
Johan begon zijn carrière bij Nobian (AkzoNobel) in 1991 als Senior Safety & Research en Technology Manager. Vanaf 2008 vervulde hij verschillende Manufacturing Leadership-functies in binnen- en buitenland en was hij sinds 2014 Site Director op het Chemie Park Delfzijl.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?