Subnavigatie

Delamine start campagne om nieuwe medewerkers aan te trekken

16 november 2022 Delamine

“We hebben als Delamine een toenemende behoefte aan nieuwe procesoperators.”

We zien groei en verandering van onze productie, terwijl we tegelijkertijd voor de taak staan om de vergrijzing onder operators en het verloop in algemene zin op te vangen”, aldus Paul Meester, Recruiter voor Delamine en Nouryon. “We willen niet tot het laatste moment wachten en lopen vooruit op de behoefte om onze huidige groep operators te ontlasten.”

Verantwoordelijkheid
In dat kader heeft Delamine in samenwerking met Spielwork een video en visuele vacatures laten maken met praktijkvoorbeelden van medewerkers. “Zij kunnen als geen ander laten zien wat je verantwoordelijkheid is. Hoe je amines veilig produceert volgens verschillende operationele processen. Hoe je als Desk Operator de installaties bestuurt en als Buiten Operator toezicht houdt op de werkvloer en de resultaten in het laboratorium controleert.”

Beschikbaar
Delamine is op zoek naar operators die bij voorkeur hun Vapro B Chemisch hebben gehaald en dat kunnen koppelen aan enige jaren ervaring als paneeloperator in de chemie. Paul: “We denken aan operators die binnen een afstand van 50 kilometer van Delfzijl woonachtig zijn, bereid zijn om in 5 ploegendienst te werken, in het bezit zijn van Vapro B en ervaring hebben als paneeloperator. En graag op korte termijn beschikbaar zijn.”

Zie: Delamine | Spielwork   

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?