Subnavigatie

"Wij zijn een organisatie van mogelijkheden"

21 november 2022 JPB Logistics

Een deel van de werkzaamheden van JPB bestaat uit reinigingswerk bij bedrijven in de regio Delfzijl en Eemshaven.

“We hebben veel kennis in huis”, aldus Patrick Trakzel, CEO van JPB, “op het gebied van certificering, opleidingen, uitvoering en veiligheid. Hierdoor kunnen wij werk van hoge kwaliteit leveren.” De afgelopen jaren is JPB hard gegroeid. “We zijn een lokaal bedrijf, echt Gronings, hard werken en ‘kop d’r veur’. En daar zijn we trots op”, zegt hij. “We hebben veel bereikt met eigen werknemers die opklimmen. En we zorgen dat onze mensen de benodigde opleidingen hebben om het werk goed en veilig te kunnen uitvoeren”, voegt Anne Jan Mulder, HR-manager, toe.

Benaderbaar
JPB kan alle chemische stoffen cleanen. De afgelopen vijf jaar is er meer dan 4 miljoen euro geïnvesteerd in innovatieve chemische materialen om dit werk veilig en efficiënt te kunnen blijven doen. Patrick: “We willen graag onder druk presteren. Dat bewijst wat we kunnen.” Ondanks de harde groei van de afgelopen jaren is de organisatie plat gebleven. “We stellen het op prijs dat iedereen meedenkt in het proces. We zijn een organisatie van mogelijkheden.”

JPB Groep
JPB Industrial Services is onderdeel van de JPB Groep, gespecialiseerd in diverse industrieel gerelateerde diensten zoals logistieke dienstverlening, industriële reiniging en IT solutions. De JPB groep heeft 100 werknemers, waarvan er ruim 60 werkzaam zijn bij Industrial Services.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?