Subnavigatie

Nieuwe Operations Manager Nobian Utilities & Facilities

6 december 2022 Delamine Nobian Delesto

De huidige Plant Manager van Delamine, Klaas Bosker, wordt per 1 februari 2023 de nieuwe Operations Manager van Nobian Utilities & Facilities.

Klaas Bosker wordt verantwoordelijk voor de warmtekrachtcentrale Delesto, de productie van utilities en voor de gemeenschappelijke infrastructuur op de site. Hij volgt Robert Jan Poppen, de huidige site director, op.

Klaas kwam in 1998 als operator in dienst van AkzoNobel en vervulde diverse functies op gebied van productie en onderhoud bij Delesto en het Utility-bedrijf. In 2015 werd hij Maintenance Manager voor de chloor- en monochloorazijnzuurfabriek. Sinds 2019 was Klaas als Plant Manager verantwoordelijk voor Delamine.

Na de MAVO en de opleiding Algemene Operationele Techniek (AOT) studeerde hij Engineering aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens zijn loopbaan volgde hij diverse trainingen en opleidingen op het gebied van productie, leiderschap, management en techniek.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?