Subnavigatie

Wereldwijde veiligheidsaward Stork voor Geert Jan Postma

15 februari 2023 Stork

Alert zijn, het gesprek aangaan en waarschuwen om een incident te voorkomen.

De medewerker van Stork twijfelde aan de integriteit van een kunststoftank met water. Hij maakte hier niet alleen melding van, maar ging ook in overleg en waarschuwde andere mensen.

Safety Award
Zijn optreden werd bij Stork eerst gewaardeerd met de toekenning van een gouden REACH Award. Vervolgens werd Geert Jan genomineerd voor de internationale Safety Together President Award. Stork-medewerkers vanuit de hele wereld waren genomineerd, maar Geert Jan won de Award.

Drieën
“Het was een leuk event en een mooie avond”, reageert Geert Jan. “Ik werd die avond naar voren geroepen bij de uitreiking die in Soest werd gehouden, door de President & CEO van Stork, Taco de Haan. Er waren 150 mensen in de zaal, ook uit het buitenland. Er was een filmpje gemaakt op het Chemie Park, die werd daar getoond. Ik heb Jordy en Dave er ook bijgehaald op het podium. We hebben het met z’n drieën gedaan.”

Safer Together
De SAFER TOGETHER erkenningsawards zijn ingevoerd om uitstekende prestaties en zichtbare inspanningen ter verbetering van de veiligheidscultuur en werkmethoden van Stork te belonen. Alle medewerkers van Stork komen in aanmerking voor nominatie.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?