Subnavigatie

Succesvolle klantencontactdag door Stork

2 maart 2023

Om klanten en potentiele klanten te informeren over mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen organiseerde Stork Delfzijl een klantencontactdag.

Ron Mulder, sales manager Specialisten Stork, was de drijvende kracht. “Er waren meer dan honderd bezoekers van bedrijven op het Chemie Park Delfzijl en uit de wijde omgeving aanwezig.”

Waterstofgenerator
De dag startte in het MuzeeAquarium met de kleurrijke dagvoorzitter Henk de Haan. Bedrijven als RWE, Groningen Seaports, HyNorth en Gasunie presenteerden de ontwikkelingen op gebied van industrie en energie. Het middagprogramma vond plaats op het Chemie Park in de werkplaats van Stork. Op een soort markt toonden, naast Stork, nog 13 andere bedrijven de laatste ontwikkelingen, waaronder een waterstofgenerator.

Teambuilding
Jakob Zuidema, manager Stork Delfzijl: “Het was een goede match. Je zag dat mensen elkaar aanspraken en heel geïnteresseerd waren in wat de standhouders te vertellen hadden.” Ron Mulder onderschrijft dat. “Het doel was om onze klanten en potentiële klanten te laten zien wat we doen. Voor de collega’s van Stork was het teambuilding en ook zij waren enthousiast.”

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?