Subnavigatie

Voormalige loge nu kantoren van Nouryon MCA

2 mei 2023 Nouryon MCA

Loge 2 heeft een nieuwe bestemming gekregen en gaat nu door het leven als ‘De Eekstee’.

Het gebouw heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan, er zijn diverse kantoren gecreëerd en opgefrist, er is een sociale ruimte en een vergaderzaal (Eelderwolde). Het gebouw heeft een nieuwe ingang en fris geschilderde muren met vrolijke kunst erop.

Startpunt
Het managementteam van MCA vond er haar nieuwe onderkomen. “De organisaties van de chloorfabriek van Nobian en onze Monochloorazijnzuurfabriek zijn nu definitief gesplitst. Dat is het eindpunt van een verandering en tegelijkertijd een startpunt naar iets nieuws”, aldus site manager Roel van Wezel.

Kantorentekort
“Door de opsplitsing hadden we voor diverse functies extra medewerkers nodig”, legt hij uit. “Functies die eerder werden gecombineerd, zijn nu opgesplitst. Voor elk van deze functies heb je een extra medewerker nodig.” Daardoor ontstond ruimtetekort in het dienstengebouw van beide fabrieken. “Dit gebouw, de voormalige loge 2, biedt ons een goede uitkomst.”

Zwaaien
Eek is een Oudnederlands woord voor azijn. Een passende naam dus voor een MCA-gebouw. De bewoners van de Eekstee zijn blij met hun nieuwe plek. Roel: “Er is veel aanloop, ook van de collega’s uit de productie. We zitten immers op de weg naar huis! Ik zwaai heel veel, dat is erg leuk.”

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?