Subnavigatie

“We staan aan de vooravond van een volgende industriële transformatie”

8 mei 2023 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

“Prachtig, onderscheidend en het gebeurt echt. Ik word hier heel enthousiast van.”

Sander van Weerden, Site Technology & Asset Manager, praat over het strategische projectenportfolio van Nobian in Delfzijl en de lopende wervingscampagne voor extra projectmensen. “We staan aan de vooravond van een volgende industriële transformatie. We maken de overgang van fossiel naar duurzaam met elektrificatie van de zoutproductie, groene waterstof en de energietransitie.”

‘Vliegen’
De campagne richt zich in eerste instantie op technisch personeel op HBO en universitair niveau. Nobian is voor Delfzijl nu op zoek naar acht projectmensen: twee technologen, vijf engineers en een lead. Mensen die nodig zijn om projecten op gebied van vergroening en energietransitie daadwerkelijk te laten ‘vliegen’.

Juiste snaar
Sander verwacht dat het verhaal van Nobian over transitie en vergroening een juiste snaar weet te raken en vooral een jongere generatie aanspreekt. Hij hoopt dat hij de nieuwe collega’s nog voor de zomer kan begroeten. De verwachting is dat er op termijn nog meer mensen nodig zijn, bijvoorbeeld op gebied van veiligheid, milieu en uitvoering.

Interesse?
Hieronder de links naar de vacatures:

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?