Subnavigatie

Anne Arkenbout Plant Manager of the Year 2023

17 mei 2023

Anne Arkenbout, Operations Manager van de chloorfabriek van Nobian, is op het Eemsdeltavisie-congres in de Evenementenhal in Delfzijl, gekozen tot Plant Manager of the Year.

“Anne is een enthousiaste leider, die samen met haar medewerkers zorgt voor een stevig fundament. Ze heeft veel aandacht voor risico-, energie- en transitiemanagement, en denkt hierbij graag ‘out of the box’. Daarom is Anne een terechte Plantmanager of the Year”, aldus de voorzitter van de jury.

Anne nam het tijdens de verkiezing op tegen Charles de Wolff (Huntsman), John van Olffen (Sabic) en Henk Bijma (Holland Malt). Allen zijn zeer betrokken bij de transitie naar duurzame, emissieloze productie en moeten, naast focus op veiligheid, efficiency en de dagelijkse productie, hun teams meenemen in een snel veranderende wereld. Anne wees ook op de rol van industriële bedrijven in maatschappelijke uitdagingen. “Wij hebben in dat opzicht veel meer oplossingen te bieden dan we zelf vaak denken.”

Eemsdeltavisie is een congres voor vertegenwoordigers van bedrijfsleven, overheid, politiek en kennisinstellingen. Inhoudelijke thema’s waren de grondstoffentransitie, elektrificatie en de plannen voor groene waterstof. Het is een initiatief van Chemport Europe, Groningen Seaports, Industrielinqs, SBE, VNCI en Chemie Park Delfzijl.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?