Subnavigatie

Extra verkeersmaatregelen aan de Oosterhorn

19 september 2023

Sinds kort zijn verkeerslichten werkzaam op de Oosterhorn ter hoogte van de zouttransportbrug.

Aanleiding voor de maatregel is het verkeersgedrag van sommige weggebruikers. Hoge snelheden, roekeloos inhalen in combinatie met onvoldoende ruimte op de weg leidden meermaals tot onveilige (verkeers)situaties.

De verkeerslichten blijven staan tot en met vrijdag 27 oktober. Tot die tijd vinden namelijk werkzaamheden plaats aan de zouttransportbrug en is de berm aan de zijde van het Oosterhornkanaal deels is afgezet.

Laten we ons houden aan de verkeersregels en ervoor zorgen dat de Oosterhorn een veilige plek blijft voor ons allemaal.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?