Subnavigatie

Controles van voertuigen en aanhangers

25 januari 2024 OCI Methanol Europe Nouryon MCA Delamine Lubrizol Nobian Delesto Nobian MEB SGS Nobian Salt Stork Teijin Aramid JPB Logistics Falck Fire Services Dutch Glycerin Refinery J. Wildeman Storage & Logistics Avantium Verwater Industrial Services Photanol HyCC

Vanaf 31 januari gaat Security de voertuigen van medewerkers, bezoekers, contractors en chauffeurs bij het betreden of verlaten van de site aanhouden en doorzoeken (voertuigcontrole).

Dit zal steekproefsgewijs gebeuren. Recent heeft het gezamenlijke site management hiertoe besloten om reden van veiligheid en het beschermen van eigendommen.

Hoofdpoort
De controle vindt plaats na toestemming van de betrokkene. Betrokkene opent de auto en/of aanhanger voor controle van kofferbak, laadruimte en de binnenzijde van het voertuig op eventueel meegevoerde goederen, materialen en apparatuur. De controles vinden plaats bij Main Entrance (Hoofdpoort). Binnenkomend verkeer wordt gecontroleerd bij de opstelplaats, uitgaand verkeer op de visitatiestrook bij de uitgaande poort. 

Toegangspas
Indien tijdens de controle afwijkingen worden geconstateerd of controle wordt geweigerd, zal contact worden opgenomen met het bedrijf, waarvoor de betrokkene naar de site komt of aanwezig was (in dienst, uitvoeren contractuele werkzaamheden, transport). In overleg met het bedrijf zullen passende maatregelen worden genomen, zoals de toegang tot de site weigeren, het intrekken van de toegangspas of, in geval van diefstal, het opschalen naar de politie.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?