Subnavigatie

Laadpleinen op parkeerplaatsen Chemie Park Delfzijl in aantocht

27 mei 2024

Binnenkort kunt u uw elektrische auto of plug-in hybrid auto opladen bij het Chemie Park Delfzijl.

Er is een planning opgesteld voor het plaatsen van laadpalen op alle vier parkeerplaatsen bij de site. Startdatum van deze werkzaamheden is maandag 10 juni.

Dubbele
In de periode daarna wordt het aantal laadpalen en de capaciteit daarvan gefaseerd uitgebouwd. Uiteindelijk komen er op elke parkeerplaats vijf dubbele laadpalen. Op de parkeerplaats voor bezoekers bij de hoofdpoort komen drie dubbele palen. Elke laadpaal krijgt tenslotte een capaciteit van 11 kiloWatt per stopcontact.

Aansluiting
Het Chemie Park sloot eind vorig jaar een contract met Laadkracht BV voor de levering en aansluiting van dubbele laadpalen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg en de realisatie van openbare laadinfra.

Siebert van de Veen: “We hebben als Laadkracht alles in eigen beheer en monitoren onze laadpalen van afstand. In geval van een storing zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.”

Contract
Het contract met een looptijd van tien jaar werd namens het Chemie Park getekend door lokatiedirecteur Robert Jan Poppen en business development manager Hilda Godlieb. De directie van Laadkracht werd vertegenwoordigd door Pieter Elzinga, Siebert van der Veen en Norbert Buiter.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?