Subnavigatie

Verlenging contract Falck op Chemie Park Delfzijl

6 juni 2024 OCI Methanol Europe Nouryon MCA Delamine Lubrizol Nobian Delesto Nobian MEB SGS Nobian Salt Stork Teijin Aramid JPB Logistics Falck Fire Services Dutch Glycerin Refinery J. Wildeman Storage & Logistics Avantium

“Ik ben blij dat er van beide kanten de intentie is om door te gaan”, zegt Robbert Pronk, operations director Falck.

Het contract tussen Falck Fire Services en het Chemie Park Delfzijl is verlengd met vijf jaar. “Dit is de derde termijn dat we hier de brandweerzorg mogen verzorgen. Daar zijn we erg trots op. Maar we doen meer dan brandweerzorg”, geeft Robbert weer. “We verzorgen de ademluchtmaskers, de kleine blusmiddelen en geven veel trainingen. Ook dat blijven we de komende vijf jaar allemaal doen.”

Gefinetuned
Voor het Chemie Park Delfzijl is het belangrijk een goede brandweerzorg te hebben. “We maken al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid gebruik van Falck. Het is prettig om zo’n professionele bedrijfsbrandweer te hebben”, aldus Site Director Robert Jan Poppen. “Natuurlijk hebben we goed gekeken wat we anders of beter zouden willen. Op basis daarvan is het contract gefinetuned en ondertekend. We kijken uit naar weer een periode van prettige samenwerking.”

Partnership
Falck Managing Director Tom van Nispen is ook blij met nieuwe contract. “Ik ben trots en waardeer dat onze collega’s hier een goede kwaliteit van dienstverlening leveren. We werken steeds meer toe naar een partnership met de bedrijven en naar langdurige relaties op basis van vertrouwen. We blijven steeds meedenken met klanten.”

Professioneel
Wouter Joostens, site manager van Falck in Delfzijl hierover: “We willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Als er iets is wat we niet kunnen bieden vanuit Delfzijl, is het heel fijn dat er een grote, wereldwijd opererende Falck organisatie achter ons staat waar we op kunnen rekenen voor hulp, advies en ondersteuning.”

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?