Subnavigatie

Werkzaamheden aan Weiwerderbrug

7 april 2021

Er is een begin gemaakt met voorbereidende werkzaamheden aan de Weiwerderbrug over het Oosterhornkanaal.

De activiteiten duren naar verwachting tot uiterlijk vrijdag 11 juni. In deze periode krijgt de brug een onderhoudsbeurt, waarbij de opleggingen van de brug worden vervangen. Dit zijn delen van de brugconstructie die bewegingen van het wegdek opvangen.

De doorgaande weg (provinciale weg N991) blijft tijdens de werkzaamheden begaanbaar. Het verkeer moet wel rekening houden met enige hinder. Er geldt een aangepaste snelheid op de brug en, wanneer nodig, wordt een rijbaan afgezet.

Op enkele momenten is sprake van een volledige stremming van de brug. Dit gebeurt vooral in het weekend, in de avonduren of tijdens feestdagen. Het verkeer wordt dan omgeleid via Oosterwierum – Oosterhorn.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?