Subnavigatie

JPB verwijdert alle soorten asbest

27 maart 2023

Naast opslag op het Chemie Park Delfzijl houdt JPB zich ook bezig met asbestverwijdering.

“Dan gaat het vaak over asbestpakkingen en supports”, vertelt bedrijfsleider asbest, Peter van Gennep. “Maar we kunnen alle soorten asbest verwijderen bij bedrijven.” Alle JPB-saneerders zijn in het bezit van de benodigde certificaten om alle soorten asbest te verwijderen. Peter: “Dus niet alleen de lichtste categorie, zoals pakkingen met asbest, maar tot en met de zwaarste risicoklasse.”

Veel ervaring
Het asbestverwijderingsteam vormt een hechte groep. “Als JPB zijn we goed in specifiek werk. De mensen die de asbestverwijdering doen hebben bijna allemaal rond de 20 jaar aan ervaring op dit gebied en ze werken al heel lang samen. Dat zegt wel iets over de saamhorigheid van deze groep.”

Meer weten over asbestverwijdering in uw bedrijf: Peter.van.Gennep@JPBgroep.nl

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?