Chemie Park Delfzijl Verwater Industrial Services

Verwater Industrial Services

Verwater Industrial Services is onderdeel van de Verwater Group, een wereldwijde aannemer voor industriële en petrochemische installaties, Met bijna 100 jaar internationale ervaring op het terrein van tankterminals en industriële installaties kan Verwater haar klanten een volledig spectrum aan diensten bieden bij onderhoud- en constructiewerken. Onze ervaren projectmanagementorganisatie voert projecten multidisciplinair uit en levert totale onderhoudstrajecten.

Verwater Industrial Services

Onze collega’s worden uitgedaagd door het continue verbeteren van productieprocessen. Bijvoorbeeld door het optimaliseren en onderhouden van technische installaties, engineering van software en hardware, het oplossen van storingen en deze verhelpen, het projectmatig oppakken van uitbreidingen en/of nieuwbouw en het up-to-date houden van technische documentatie. Door inzet van onze mensen en middelen en het bedenken van technische oplossingen helpen wij onze klanten bij het realiseren van hun uitdagingen en doelstellingen. Onze mensen leveren daardoor dagelijks een belangrijke bijdrage aan de levensduur en duurzaamheid van industriële installaties. 

Door de combinatie van denken en doen is Verwater Industrial Services toonaangevend op het gebied van elektro & instrumentatie, industriële automatisering, panelenbouw, de realisatie en het onderhoud van technische installaties (elektrotechnisch en mechanisch), het uitvoeren van revisiewerkzaamheden en vervanging van rotating equipment, het uitvoeren van periodieke inspecties, realiseren van kalibraties en op het gebied van projectmanagement.

Locaties

Verwater zit dicht bij haar klanten en heeft 6 locaties in Nederland:

Vacatures

Contact

Verwater Industrial Services
Oosterhorn 4
9936 HD Delfzijl

+31 (0)591 69 23 44 Stuur e-mail Informatie aanvragen Bekijk website
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?