ALLROUND MACHINIST

13 mei 2024 JPB Logistics

Voor JPB Industrial Services zijn wij op zoek naar een Allround Machinist. Voor deze functie zoeken we een enthousiaste en flexibele collega met een gezonde werklust. Het betreft een fulltime functie.

DE WERKZAAMHEDEN

Als Allround Machinist wordt je ingezet bij verschillende soorten industriële reinigingswerkzaamheden waarbij je gebruik maakt van machines zoals hoge druk- en vacuümapparatuur, compressoren, pneumatisch gereedschap en andere beschikbaar gestelde apparaten. Daarnaast behoort handmatige reiniging ook tot een van je taken.

Geen werkdag is hetzelfde als Allround Machinist. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Noord Nederland maar wij nemen ook klussen aan in andere delen van Nederland.

Wij zijn op zoek naar een collega die net als wij onze klanten belangrijk vindt. We willen de klant zo goed mogelijk van dienst zijn en gaan hierbij geen uitdagingen uit de weg. We verwachten van jou dat je met ons meedenkt en je flexibel opstelt. Overwerk en werken in het weekend is voor jou geen probleem.

Als Allround Machinist ben je verantwoordelijk voor je eigen werk. Daarnaast stuur je het werk van de industriële reinigers aan en grijp je in wanneer nodig. Je kent de risico’s en gevaren van het werk en je neemt maatregelen om problemen te voorkomen. Dit doe je onder andere door geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken en te werken volgens de werkinstructies. Je bent alert en je vraagt om hulp wanneer je storingen of problemen niet zelf kan oplossen.

Denk je: leuke functie, maar ik mis nog ervaring? Geen probleem. Wij leiden je op tot ervaren Allround Machinist. Interesse in het vak en de wil om te werken vinden we belangrijker dan ervaring.

WAT ZOEKEN WE

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?