Subnavigatie

Agenda personeelsvereniging

16 december Kerstmarktreis naar Dickens Festijn in Deventer

dickens festijn deventer.jpg

Heerlijke sfeervolle kerstreis naar Deventer in Dickens stijl! De ultieme manier om in de kerstsfeer te komen!

Liefhebbers van de boeken van Charles Dickens moeten absoluut in Deventer zijn in het weekend voorafgaand aan Kerstmis. Dan vindt namelijk het Dickens Festijn Deventer plaats in de straten van de historische binnenstad. Je beleeft geheel in kerststemming de sfeer uit het Engeland van de negentiende eeuw.

Meer informatie en aanmelden

Workshops Kerstdecoraties 2017

ma. 18 dec., di. 19 dec. en wo. 20 dec. 2017

Dit jaar heeft de Personeelsvereniging onder begeleiding van Sjanet Duut weer een workshop “Kerst creaties” georganiseerd. We hebben een drietal avonden hiervoor gereserveerd, waarop creaties kunnen worden gemaakt door leden van de Personeelsvereniging CPD en hun huisgenoten. Afhankelijk van de deelname, zal een bepaalde creatie/avond wel of geen doorgang vinden. De personeelskorting is in de aangegeven prijs verwerkt.

meer informatie en aanmelden

Ferdinand bij kinderfilmmiddag

ferdinand kinderfilm middag.jpg

Kom je ook kijken naar Ferdinand de Stier en zijn spannende avonturen? Geef je dan gauw op! Wel met je vader of moeder erbij.

Uitnodiging voor een gezellige filmmiddag: Ferdinand

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat.

 

Lees meer
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?