Subnavigatie

Movie Park Germany op zat. 6 juli

Attracties en veel achtbanen voor groot en klein. Een ontzettend leuk dag je uit voor de hele familie!

In Movie Park Germany nemen wij u mee naar Hollywood in de ruim 40 razendsnelle attracties en shows die volledig in het teken van de film staan! De kleinste avonturiers beleven in het Nickland spannende avonturen met hun tv-helden zoals Spong Bob, Dora en de Paw Patrol! Adrenaline junkies laten zich in de achtbaan Star Trek™: Operations Enterprise met warpsnelheid naar andere sferen lanceren. Kortom vertier voor iedereen!

Ben jij gek op achtbanen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Natuurlijk zijn er ook andere leuke attracties, zoals: Avatar Air Glider, Blue’s Skidoo, Diego’s Rescue Rider, Dora’s Big River Adventure. Je kan zelf ook even een kijkje nemen op de website van Movie Park Germany dan kan je zien wat je allemaal kan beleven.

Wilt u na zoveel plezier en entertainment de kleine of grote honger stillen? In de op het park aanwezige eetgelegenheden vindt u een afwisselend aanbod aan hartige en zoete lekkernijen, zoals: El Sombrero, Hollywood Snack, Asian Wok, Donuts, New York Coffee, Fruits & Candy etc.


De familiedag zal er als volgt uit zien:

Het vertrek uit Farmsum is om 08:30 uur vanaf de grote parkeerplaats Nouryon locatiekantoor west.

De bussen brengen ons naar Bottrop waar wij omstreeks 11:30 uur zullen arriveren. Uw toegangsbewijs ontvangt u bij de ingang van de Movie Park Germany of anders in de bus.

Om 18:00 uur staan de bussen weer voor ons klaar en gaan we terug naar onze opstapplaats in Farmsum waar deze familiedagtocht omstreeks 21:00 uur eindigt.


Spelregels voor deelname:

  • De reis wordt per bus gemaakt.
  • Daar het een familiedagtocht is kunnen kinderen, ongeacht de leeftijd, alleen mee als de ouder(s)/ verzorger(s) meegaan.
  • Kinderen in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar betalen geen eigen bijdrage, opgave is wel verplicht i.v.m. het aantal zitplaatsen in de bus.
  • Ouders, thuiswonende kinderen en partner van het PV lid betalen € 10,00 als eigen bijdrage. (Entree en busreis).
  • Introducés - en zelfstandig uitwonende kinderen zijn niet toegestaan.
  • Bij deze familiedagtocht zijn consumpties, maaltijden, snacks e.d. en overige uitgaven van persoonlijke aard voor eigen rekening.  

Aanmeldformulier Movie Park Germany

Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?