Technician E/I

20 juni 2024 Nouryon MCA

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als (sr.) Technician E&I? Wil jij als technician mede verantwoordelijk zijn voor het verhelpen van alle verstoringen, modificaties en preventieve werkzaamheden binnen onze productie fabriek en kan jij veilig en rustig werken? Reageer dan direct op deze vacature.

Bij Nouryon onderneemt ons wereldwijde team van Changemakers elke dag positieve actie om collectief en individueel hogerop te komen. Wij creëren innovatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten om aan de behoeften van de samenleving te voldoen – vandaag en in de toekomst.                               

In de Monochloorazijnzuurfabriek (MCA) op het Chemie Park Delfzijl laten we chloorgas met azijnzuur reageren. Hierdoor ontstaat ruwe monochloor-azijnzuur dat in een aantal stappen wordt gezuiverd. Om haar klanten optimaal te kunnen bedienen, produceert de fabriek ook monochloor-azijnzuur in vaste vorm als flakes. Tevens wordt er een product gemaakt door MCA met soda te laten reageren. Het monochloor-azijnzuur wordt als vloeistof of vaste stof verstuurd naar de wereldwijde klantenkring.

Het monochloor-azijnzuur vormt een hulpstof die kan dienen als verdikkingsmiddel in voedingsmiddelen, lichaamsverzorgingsproducten, behanglijm en duurzame, fosfaatvrije was- en vaatwasmiddelen.

Over de functie

Als Technician E&I ken jij de veiligheidsvoorschriften, past ze toe en durft je collega’s er op aan te spreken. Je werkt graag volgens de structuur van onze werkprocessen en kan zelfstandig je werk uitvoeren. Jij stelt de integriteit van bedrijfsmiddelen veilig door tijdige en effectieve planning van onderhoudstake. Daarnaast is het belangrijk dat jij de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van installatie borgt door middel van een preventief onderhoudsplan. Jou bijdragen aan verbeteringen van installatie, procedures, materialen en hulpmiddelen worden aangemoedigd en gewaardeerd! En uiteraard ben je bereid om je kennis te delen en te verbreden door de samenwerking met anderen.

In je toekomstige rol als Technician E&I ga jij:

 • De onderhoudbehoefte beheersen, uitvoeren of delegeren conform geldende procedures en werkinstructies en het efficient en effectief op|ossen van storingen, lokaliseren en verhelpen van (proces)technische storingen aan E en I-systemen, meet- regeltechnische installaties, elektrotechnische installaties en apparatuur.
 • Zelfstandig werken ter realisatie van opdrachten zowel volgens voorschriften als volgens eigen inzicht.
 • Het afstellen van regelkleppen volgens voorschriften voor cruciale functieplaatsen.
 • Beoordelen van aard en omvang van de storing en of direct repareren noodzakelijk en mogelijk is, en of opschalen.
 • Overdragen van uitgevoerde werkzaamheden aan productie, vaktechnische collega en /of functioneel leidinggevende.
 • Tijdens onderhoudstops een meewerkende maar ook aansturende rol naar de technici E&I.
 • Het signaleren van knelpunten tijdens het onderhoud en hier actie op ondernemen inclusief verbetervoorstellen.
 • Tot slot ben je mede verantwoordelijk voor het juiste beheer van middelen en materialen om het technisch werk uit te kunnen voeren

 

Wij gaan ervan uit dat jij meeneemt

 • Een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek en/of Installatie- of besturingstechniek.
 • Ervaring met Technicus Service en onderhoud Elektrotechniek en Instrumentatie (TSOEI).
 • Affiniteit met programmeren en storingen zoeken.
 • Ervaring met het coördineren en rapporteren van werkzaamheden en vaktechnisch aansturen van medewerkers.
 • Kennis van SAR Iaagspanning, NEN 3140 en 1010 is een pre

Wij geloven dat jij..

 • Probleem-oplossend kan denken
 • Innovatief en open voor verandering staat
 • Op zoek bent naar een informele en fijne werksfeer

 

Wij bieden jou:

Nouryon biedt je werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je komt te werken in een informele, no nonsens organisatie met een veiligheid gedreven cultuur. Ons arbeidsvoorwaarden pakket omvat:

 • Een vaste aanstelling in dagdienst met een proeftijd van 2 maanden
 • Een salaris afhankelijk van je ervaring tussen de ...
lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?