Technician Elektro

8 juli 2024 Nobian Delesto

Ben je een elektro technician met passie voor techniek of heb je een achtergrond die past bij deze functie? Wil je onderdeel worden van een onderhoudsgroep die zorg draagt voor de continuiteit van opwek en levering van utiliteiten aan heel het chemiepark van Delfzijl? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Jouw uitdaging

Als Technician Elektro ben je verantwoordelijk voor het veilig, efficiënt en effectief uitvoeren van alle onderhoudsactiviteiten op het gebied van hoog- midden en laagspanning voor de Nobian Utilities & Facilities plants. Dit is een cluster van fabrieken die zich over heel het chemiepark uitstrekt. Het karakter van de fabrieken is zeer gevarieerd. Zo zal het niet kunnen starten van Delesto 2 direct tot ‘actie’ leiden om ervoor te zorgen dat deze installatie zo snel mogelijk weer inzetbaar is. Naast dit urgente werk, bestaan jouw werkzaamheden ook uit een groot deel preventief, planbaar, werk. Vanuit preventieve onderhoudsplannen zullen veel activitieiten uitgevoerd worden om de betrouwbaarheid van onze assets zeker te stellen. Daar sta jij aan de basis. 

Jouw verantwoordelijkheden

  • Je bent betrokken bij onderhoud, reparatie-, nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten voor de begeleiding en/of het toezicht in het veld op hoogspanningsgebied.
  • Je levert een bijdrage aan het verder verbeteren en optimaliseren van onze installaties. Hierbij staan wij open voor innovatie. Het bijhouden van technische ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek en dit kunnen vertalen naar optimalisatie voorstellen is hier een integraal onderdeel van.
  • In je werk heb je daarnaast vaak te maken met verschillende partijen zoals productie, first line engineer (OIV), discipline engineers elektrotechniek en externe partijen. 


Je maakt deel uit van de E&I afdeling (+/- 10 collega's) van de ‘Utilities & Facilities’ plants van Nobian (Delesto 1 & 2). Hierbij rapporteer je aan de Maintenance Lead.

Dit kun jij van ons verwachten

Nobian Delfzijl biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur. Daarbij ontvang je: 

...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?