Procesoperator MEB - Delfzijl

19 mei 2024 Nobian MEB

Met een opleiding AOT, Procestechniek, VAPRO B of Operator C kun je belangrijk werk doen bij onze fabrieken en een bijdrage leveren aan de verdere optimalisatie van onze processen. Volop mogelijkheden dus voor een carrière bij ons!

Proces Operator M/V
Fulltime, Delfzijl
Salaris EUR 2640 - E3700 per maand, excl. toeslagen en 13e maand.

 • Je verantwoordelijkheden als Operator bij Nobian
  In deze functie zorg je voor goede en veilige processen voor de productie van gevaarlijke, giftige en bijtende stoffen binnen de chloorfabriek, bij de productie van zout of bij de productie van stoom en stroom Energy). Je signaleert storingen en reageert daar adequaat op om het proces te laten doorlopen en de kwaliteit en veiligheid van de fabriek te blijven waarborgen. Het werk is afwisselend, zo houd je de processen achter het paneel in de gaten en loop je je rondes buiten om alles goed in de gaten te houden.
 • Bij de MEB (Membraan Elektrolyse Bedrijf) bedien je het paneel conform de vastgestelde procesparameters, beoordeelt analyseresultaten en zorgt voor het (laten) instellen van de installaties voor een eindproduct dat precies voldoet aan de specificaties.
 • Het is verantwoordelijk en serieus werk, dat je niet alleen van achter het paneel in de controlekamer kunt doen. Je gaat als operator ook het terrein op om de processen langs te lopen en te controleren of wat de instrumenten binnen aangeven ook in het echt precies zo werkt. Je beoordeelt dreigende of actuele technische storingen en onderneemt passende actie vanuit de stelregel: safety first (and second!).
 • Je ondersteunt de onderhouds- en engineeringafdelingen bij het opzetten en uitvoeren van verbeterprojecten en ben je senior dan begeleidt je als mentor leerlingen, stagiairs en 2e en 3e operators bij het vlekkeloos en veilig uitvoeren van hun taken.


  Dit biedt Nobian jou!
  Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen en je komt te werken binnen de 5 ploegen of dagdienst. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Een salaris tussen tussen de E32.500 en E48.400 per jaar inclusief vakantiegeld
 • Een vast dienstverband
 • Bij een 5-ploegen een toeslag van 28,5% bovenop je salaris
 • 23 vakantiedagen
 • Een dertiende maand
 • Interessante pensioenregeling
 • Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega’s d.m.v. opleiding en vakgerichte trainingen


  Wat vragen wij?
  Om als Operator aan de slag te gaan vragen ook iets van jou. Idealiter heb je reeds ervaring opgedaan bij een (chemisch) productiebedrijf, zowel in de controlekamer als op de fabriek. Maar ook zonder deze ervaring zijn we benieuwd naar je cv en motivatie!
 • MBO Procestechniek ,VAPRO B , operator C of AOT 
 • Je bent een echte teamspeler en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je komt met ideeën, je bent risicobewust en gedisciplineerd en altijd op zoek naar méér kwaliteit
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must
 • Je hebt bij voorkeur al ervaring met SAP
 • Ook minder ervaren operators en AOT’ers en HBO Chemisch Technologen die net klaar zijn met hun opleiding met de ambitie om Operator te worden zijn ook van harte welkom om te solliciteren en verder in gesprek te gaan om te kijken of er een match is.
   

Nobian Delfzijl
Nobian staat met haar toonaangevende activiteiten aan de basis van ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?