Senior Instrumentatie Technician

8 juli 2024 Nobian Delesto

Ben jij een Senior Technician met ervaring in het onderhouden van installaties op het gebied van instrumentatie? Ben jij daarnaast zelfstandig, accuraat, leergierig en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging en reageer!

 

Jouw uitdaging

Je bent verantwoordelijk voor het op tijd en efficiënt uitvoeren van correctief en preventief onderhoud van onze installatie, conform de voorgeschreven procedures. Je zorgt voor een tijdige en op juiste wijze van het gereed melden van de werkzaamheden binnen het SAP systeem. Hierin voer je onder andere de uitgevoerde taken, notificaties en systeem statussen. Je zorgt ervoor dat de uitvoering van toegewezen klussen confirm het schedule en geplande kosten lopen. Daarnaast zorg je voor de technisch inhoudelijke begeleiding van contractoren.
Door het continu verbeteren van je taken zorg je voor een maximale efficiëntie en effectiviteit. 

Jouw verantwoordelijkheden

  • Consistente focus op QHSE met strikte handhaving en opvolging van de Life Saving Rules.
  • Volledige uitvoering van de geplande werkzaamheden en daarnaast de eventuele spoeditems in aanvullende opdracht.
  • Juiste gebruik van aanvullende processen en procedures op locatie zoals Permit To Work, toepassen LMRA.
  • Stelt rapportages op van de uitgevoerde werkzaamheden en stemt dit af met de desbetreffende engineer.
  • Zoekt actief de samenwerking op met, productie, planning/scheduling en maintenance engineering om zo tot een optimale uitvoering en voorbereiding van onderhoud te komen, draagt bij aan de totstandkoming van SWS (Standard working steps).

Je maakt deel uit van de E&I afdeling (+/- 10 collega's) van de ‘Utilities & Facilities’ plants van Nobian (Delesto 1 & 2). Hierbij rapporteer je aan de Maintenance Lead.


Dit kun jij van ons verwachten

Nobian Delfzijl biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur. Daarbij ontvang je: 

...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?