Elektromonteur - Delfzijl

3 juni 2024 Nobian Delesto

Ben je een hoog- laagspanning technicus met passie voor techniek en grote productieprocessen, of heb je een achtergrond die past bij deze functie? Wil je onderdeel worden van een onderhoudsgroep die zorg draagt voor de continuiteit van opwek en levering van utiliteiten aan heel het chemiepark van Delfzijl? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Elektromonteur (hoogspanning - laagspanning)
Delfzijl, Fulltime
Bruto maandsalaris: EUR 3.180 – EUR 4.460

Op chemiepark Delfzijl heeft Nobian verschillende fabrieken die onder andere zuiver zout, chloor, natronloog en waterstof produceren. Voor al deze producten zijn utiliteiten nodig. De ‘Utilities & Facilities’ plants van Nobian zorgen hiervoor. Dit cluster van fabrieken bestaat uit twee warmtekrachtcentrales van ca. 50MW, een stoomturbine, de demin installatie en het hoogspanningsnetwerk (Delesto I).

Onderdeel van de business is ook het Nobian Utiliteiten Bedrijf (EVB) die stoom, elektriciteit, (koel)water en perslucht aan diverse bedrijven op het Chemiepark leveren. Sinds 2021 is Delesto 2 weer opgestart. Dit is een 350MW start-stop warmtekracht centrale die ingezet wordt op de day-to-day markt. Dit gevarieerde portfolio aan fabrieken zorgt voor een dynamische werkomgeving met veel uitdagend werk op het gebied van elektrotechniek.  

Ter ondersteuning van onze onderhoudsorganisatie zijn wij daarom op zoek naar een Elektromonteur.

Wat ga je doen?

Als Elektromonteur hoogspanning - laagspanning ben je verantwoordelijk voor het veilig, efficiënt en effectief uitvoeren van alle onderhoudsactiviteiten op het gebied van hoog- midden en laagspanning. Naast het adequaat verhelpen van verstoringen aan deze installaties ben je tevens betrokken bij reparatie-, nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten voor de begeleiding en/of het toezicht in het veld. 

Met jouw kennis en achtergrond kun jij een bijdrage leveren aan het verder verbeteren en optimaliseren van onze installaties. Hierbij staan wij open voor innovatie. Het bijhouden van technische ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek en dit kunnen vertalen naar optimalisatie voorstellen is hier een integraal onderdeel van.

Je wordt onderdeel van de E/I vakdienst waarin je samen met twee collega hoogspannings technici de elektrotechnische werkzaamheden behartigt. In je werk heb je daarnaast vaak te maken met verschillende partijen zoals productie, first line engineer (OIV), discipline engineers elektrotechniek en externe partijen. 

Jouw uitdaging als Elektromonteur HS/LS bij Utilities & Facilities

Utilities & Facilities is een cluster van fabrieken die zich over heel het chemiepark uitstrekt. Het karakter van de fabrieken is zeer gevarieerd. Zo zal het niet kunnen starten van Delesto 2 direct tot ‘actie’ leiden om ervoor te zorgen dat deze installatie zo snel mogelijk weer inzetbaar is. Naast dit urgente werk, bestaan jouw werkzaamheden ook uit een groot deel preventief, planbaar, werk. Vanuit preventieve onderhoudsplannen zullen veel activitieiten uitgevoerd worden om de betrouwbaarheid van onze assets zeker te stellen. Daar sta jij aan de basis. 

Flexibele Elektromonteur met een proactieve werkhouding, dat ben jij!

Als Elektromonteur krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en door te groeien in de verschillende componenten binnen jouw vakgebied. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste instelling en doorzettingsvermogen hebt. Door een hoog verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij ervoor dat de klussen nauwkeurig en zorgvuldig worden uitgevoerd of afgerond. 

Tot slot hopen wij dat jij je kunt herkennen in de volgende punten die essentieel zijn om deze functie in te vullen:

...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?