Subnavigatie

Aanmeldformulier Woodstock Legends

Woodstock Legends

Mis deze kans niet en maak het mee: de rockopera Jesus Christ Superstar!

De Personeelsvereniging CPD heeft voor haar leden en huisgenoten, 150 kaarten in optie voor de rockopera
Jesus Christ Superstar

Beschikbaar zijn kaarten voor de 2e rang (vanaf rij 10 op het balkon) à € 30 en wel op zaterdag 06-04-2019 20:00 uur
Voor deze activiteit geldt: indien er meer dan 150 aanmeldingen zijn, dat er zal worden geloot. Hierover krijgt u bericht.

U kunt zich opgeven door het opgaveformulier “Aanmelding Jesus Christ Superstar” volledig in te vullen en te retourneren naar Personeelsvereniging.cpd@nouryon.com of te deponeren in de rode PV brievenbus in loge 2.

Indien u ingeloot bent krijgt u van de penningmeester een factuur voor de door u bestelde tickets. De wijze van tickets verstrekking zal t.z.t. bekend worden gemaakt.

In 1970 creëerde Andrew Lloyd Webber samen met Tim Rice de rockopera Jesus Christ Superstar en dit was de grote doorbraak van Andrew Lloyd Webber als componist met wervelende dansers en de excellente zangers.

Grootste rockopera terug naar MartiniPlaza
Deze Engelstalige productie, geregisseerd door Massimo Piparo, is al enkele jaren met veel succes in Nederland opgevoerd. Bij het grote publiek vooral geliefd door de geweldige cast, het ijzersterke live orkest. De reacties van de inmiddels meer dan 170.000 bezoekers die vanaf 2015 de rockopera gezien hebben zijn de aanleiding voor producent TEC Entertainment om deze versie van Jesus Christ Superstar voor een zeer exclusieve tour terug naar MartiniPlaza te halen. DvhN: "Jesus Christ Superstar is overweldigend en oogverblindend" Het gebruik van de garderobe is gratis en in de pauze wordt u een kopkoffie/thee en of een drankje aangeboden.

Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?